Mutsen, Petten & Hoeden

In de zomer dragen we graag petjes of leuke bucket hats, die de laatste jaren erg trendy zijn geworden. Daarnaast zijn ze handig om u tegen de zon te beschermen en tegelijkertijd fashionable te blijven. Ze zijn zelfs onmisbare accessoires geworden voor een coole streetstyle look. Petjes of leuke bucket hats zijn meer dan alleen een manier om uit de zon te blijven en je gezicht te beschermen.

<p>In de zomer dragen we graag petjes of leuke bucket hats, die de laatste jaren erg trendy zijn geworden. Daarnaast zijn ze handig om u tegen de zon te beschermen en tegelijkertijd fashionable te blijven. Ze zijn zelfs onmisbare accessoires geworden voor een coole streetstyle look. Petjes of leuke bucket hats zijn meer dan alleen een manier om uit de zon te blijven en je gezicht te beschermen.</p>
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 85

Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-48 van 85

  Van hoog naar laag sorteren

  Mutsen, petten en hoeden voor dames

  De hoed is eerder geschikt voor geklede outfits en is een elegant accessoire dat een originele toets geeft aan uw meest klassieke outfits. De beanie daarentegen volgt de streetstyle-beweging en is zeer praktisch om je tegen de kou te beschermen. De pet maakt ook deel uit van de streetstyle-beweging en zal uw herfstoutfit compleet maken en u tegelijkertijd beschermen tegen regen en zon. Als je er ‘Parisian Chic’ uit wilt zien, kies dit seizoen dan voor de erg trendy baret!

  Bij PointCarré heeft u een ruime keuzen aan verschillende Mutsen, petten en hoeden van uw favoriete merken, zoals Levi's®, PIECES®, Superdry of Barts! Ontdek onze selectie online of in één van onze winkels.