Rokken

Rokken voor dames

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN POINTCARRE-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.82 (MAA-ZON) of via CHAT

Rokken voor dames online bestellen

De rok is een essentieel kledingstuk in je garderobe met vele mogelijkheden dit seizoen. We hebben een ruime keuze aan casual lange rokken, elegante kokerrokken en vrouwelijke plooirokken. Je kunt ze gemakkelijk combineren met al je favoriete tops voor een geweldige look!

Shop je nieuwe rok bij PointCarré

Tijdens de lente en zomer is een rok het lievelingskledingstuk van elke vrouw! Ze zijn super veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Afhankelijk van de stijl van jouw rok combineer je ze met een tof paar schoenen: enkellaarzen, laarzen, pumps of zelfs sneakers voor een meer casual stijl. Om niet koud te hebben gedurende de wintermaanden, kan je ze combineren met een niet doorschijnende of lichter gekleurde panty, afhankelijk van de stijl die bij je past.

Verschillende lengtes

Mini, midi of maxi, de rok is er in drie lengtes die allemaal super trendy zijn. Elk van deze lengtes heeft ook verschillende modellen voor een grote verscheidenheid aan stijlen: leren rok, kokerrok, plooirok... Combineer je rok met een mooie trui, een sweater of met een blouse. Je kan jouw nieuwe rok ook combineren met een assorti blazer. Perfect om naar het werk te gaan. Speel dit seizoen met verschillende lengtes door een lange rok te combineren met een oversized trui of een lang shirt. Recht of geplooid, transparant of satijn; de lange rok past zich aan al jouw wensen aan en blijft zeer trendy deze lente en zomer.

Een grote keuze aan merken bij PointCarré

Bij PointCarré kan je kiezen uit een breed assortiment aan rokken in verschillende stijlen. Je shopt steeds uitstekende kwaliteit dankzij onze merken zoals, Vila, Vero ModaONLYMango en vele andere. Ontdek onze merken in onze winkels en op onze webshop!