Hoodies & Sweaters

Hoodies & Sweaters voor heren

We weten allemaal dat een sweater het meest comfortabele basis kledingstuk in onze garderobe is. Ze zijn super praktisch en altijd modieus. Perfect voor elke gelegenheid! PointCarré heeft een breed assortiment aan trendy heren sweatshirts online.

Sweaters shoppen bij PointCarré

Een sweater of hoodie is een must-have in de mannengarderobe en kan bij elke gelegenheid gedragen worden. In het verleden werden sweaters bijna enkel voor het sporten gedragen, maar nu heeft iedereen er wel enkele in de kast liggen om dagelijks te dragen, in een meer urban en nonchalante stijl. Hun comfort maakt ze een essentieel onderdeel van jouw garderobe. Neem daarom nooit een sweater of hoodie dat te strak en dus oncomfortabel zit.

Het juiste model voor je nieuwe sweater kiezen

Elk seizoen vind je basismodellen in zwart of grijs terug in het assortiment, maar daarnaast zijn er ook steeds modellen die wat meer opvallen. Dit seizoen zijn de sweaters vooral te vinden in beige, olijfgroen of blauw. Wil je een originelere kleur, kies dan voor een pastelkleurige trui of een sweater in een opvallendere kleur zoals oranje of roze. Sweatshirts met logo zijn ook erg trendy. De must-have? Street style! Draag een hoodie met jeans en sportschoenen. Bedoeling is om een neutrale broek te dragen om het sweatshirt te accentueren.

Een ruime keuze aan merken bij PointCarré

We hebben allemaal een of meer sweaters of hoodies in onze garderobe nodig om een casual of trendy look te creëren. Bij PointCarré vind je hoodies van veel van jouw favoriete merken zoals Jack & JonesPetrolSuperdry of Tommy Hilfiger. Onze selectie is te vinden op de e-shop of in een van onze winkels.