Vaderdag cadeau-ideeën

Vaderdag cadeau-ideeën

Het is nog maar een paar weken tot Vaderdag! Heb je nog niet HET cadeau gevonden waar je papa blij van wordt? Dan moet deze selectie je helpen bij je keuze. Van petten en rugzakken tot mooie zonnebrillen waar hij de hele zomer plezier van zal hebben, er is iets voor elke stijl en elk budget. Verwen je papa ook met een leuk kledingstuk zoals een t-shirt, een hemd of zelfs een short, heel handig voor deze zomer. Kan je niet kiezen? Geef hem een cadeaubon van PointCarré. We hebben een aantal leuke die speciaal voor Vaderdag zijn ontworpen! Ookk perfect voor de last-minute shoppers, want de digitale waardebonnen komen binnen een paar minuten in jouw mailbox terecht. Ontdek onze grote selectie online en in de winkels van PointCarré.

Een cadeau voor elke papa

Wanneer je jouw papa een plezier wilt doen voor Vaderdag, ben je bij PointCarré met deze selectie aan het juiste adres! Wat de stijl van jouw vader ook is, je vindt zeker en vast iets waar hij dol op is. En als je niet zeker bent, of hem liever laat kiezen, kun je ook kiezen voor een leuke cadeaukaart in het bedrag van jouw keuze. Wij hebben cadeaubonnen speciaal voor Vaderdag. Hiermee plezier je je papa zeker!

Veel accessoires en kleding

Of je nu op zoek bent naar iets om te dragen zoals een hemd, jeans, korte broek of een leuke t-shirt, of geef je liever een leuk accessoire, in deze selectie Vaderdag cadeaus vind je wat je zoekt. Wat accessoires betreft, is er veel keuze: sokken, ondergoed, petten, parfum, riemen, portefeuilles, rugzakken, schoenen, strikjes en zelfs dassen. Koop nu je favoriete items en maak je papa superblij op Vaderdag!