Vanaf 01/07/2020 gelden de kortingen bij aankoop van minimaal twee artikelen

GRATIS LEVERING EN RETOUR

Mijn winkelwagen

Account

Uw voordelen PointCarré

POINTCARRÉ : bijzondere voordelen voor bijzondere klanten ! Bij POINTCARRÉ willen we dat u zich thuis voelt in onze winkels. Daarom hebben we een hele reeks voordelen en geschenken bedacht, uitsluitend en alleen voor u!

Omdat elke klant voor ons uniek en bijzonder is ... net zoals onze kleding.

 

klantenkaart

Uw klantenkaart

Koop uw merkkleding met korting:bij elk bezoekje aan één van onze winkels krijgt u een cadeaubon van 5% op uw aankopen*. Hiermee kan u uw voordeel doen tijdens een volgend bezoek, of er een dierbare plezier mee doen. Uw trouw telt mee bij POINTCARRÉ !
* voor elke aankoop van minimum 25 EUR.

verjaardag

Uw verjaardag

PointCarré denkt aan uw verjaardag en hangt de slingers voor u uit.  Houd uw mailbox in het oog: u ontvangt een cadeaubon met een waarde van 13 €* met de post ! Breng een bezoekje aan één van onze winkels om van uw korting te genieten. Deze is geldig voor elke aankoop van minimum 75 € uit de nieuwe collecties van onze merken
* aanbod geldig voor alle klanten in ons klantenbestand

cadeaubon

Uw cadeaubon

Geef een geslaagd geschenk: een PointCarré cadeaubon is altijd een succesnummer! De gelukkige ontvanger kan er alles mee kopen wat hij mooi vindt (kleding, accessoires...), in elke PointCarré winkel. Onze cadeaubons zijn in de winkel of online.

Retouches

Uw retouches

Bij POINTCARRÉ zijn uw eenvoudige retouches gratis. Voor ingewikkelde retouches staan onze verkoopmedewerkers u met raad en daad bij.

omruiling of teruggave

Uw omruiling of teruggave

Uw voldoening is onze eerste zorg: alle kleding en accessoires kunnen in eender welke PointCarré winkel omgeruild of terugbetaald worden, op eenvoudig vertoon van uw kasticket*
* binnen een termijn van maximum 14 dagen vanaf de dag van uw aankoop

reservatie

Uw reservatie

Bent u helemaal weg van een kledingstuk? Reserveer het en kom het kopen op een moment van uw keuze! Neem gewoon even contact met ons op en we houden het gedurende 7 dagen voor u in reserve.

Uw betaalmiddelen

moyens de paiement

U kiest het betaalmiddel van uw voorkeur voor uw aankopen bij PointCarré :
contant, Bancontact of creditcard (MasterCard, Visa, Eurocard of American Express)