Wie is wie in de e-shop?

Maak kennis met de drijvende krachten achter de PointCarré e-shop


Online webshops zijn handig maar oh zo onpersoonlijk ... Niet bij PointCarré!
Met de hulp van vele noeste werkers bij o.a. logistiek, marketing, aankoop enz. staat het e-shop team voor je klaar.

Mogen wij ons even voorstellen?

Femke - e-commerce brainiac

 

Femke ademt, leeft, slaapt en staat op met e-commerce!

Een ambitieuze visie, een niet-aflatende drive, hard werken en enorm veel goesting. Dat is wat er schuilgaat achter deze brok energie.

Goed is niet goed genoeg. Hoe kunnen we het béter maken? Duidelijker? Logischer en eenvoudiger voor onze klanten? Want jij, onze klant, staat centraal. Altijd.

Femke zet de lijnen uit, bepaalt de strategie en perfectioneert de structuur. Zij waakt over de e-shop en haar team als een wolf over haar roedel. Dag en nacht, winter en zomer, 24/7!

Emilie - content wizard

 

Emilie is onze webmaster met oog voor detail, een sappige pen en een tien-voor-taal.
Zij wijst je de weg in de wonderlijke wereld van PointCarre.be. Alle content aantrekkelijk presenteren, dat is een kolfje naar haar hand! De missie van Emilie? Non-stop sleutelen en puzzelen om van jouw favoriete webshop de allerbeste out there te maken!

Foutje gespot? Geniaal idee? Geweldige tip om de PointCarré e-shop beter te maken? Laat het ons weten!

Aurélien - virtuele magician

 

Aurélien zorgt er als functioneel analist voor dat alles op de PointCarré website vlotjes draait. 

Hij zoekt als een volleerde online magiër tot in de verste krochten van het wereldwijde web naar manieren om de PointCarré e-shop nóg beter te maken. Sneller, slimmer, gebruiksvriendelijker, ... you name it, hij kan het!

Elke bezoeker van de website zorgvuldig begeleiden naar zijn of haar ideale outfit, veilig laten afrekenen en met een goed gevoel uitzwaaien is zijn missie. En of hij er in slaagt!

Messalina - customer support angels

 

Bij PointCarré dragen we onze klanten op handen. Klantenservice krijgt bij ons een heel nieuwe dimensie dankzij Messalina.

Onze veelzijdige veelkunner heeft een antwoord op al jouw vragen. Ze zoekt én vindt de snelste en beste oplossing voor elk probleem.

Geen afstandelijk ge-meneer of -mevrouw en loze beloftes, maar een topservice met een persoonlijke toets zoals je nog nergens anders hebt ervaren!

Kelly, Urszula - logistieke bezige bijen

 

Een vlekkeloze logistieke ondersteuning is van onschatbare waarde voor elke webshop. Bij PointCarré Logistics zorgen Kelly en Urszula ervoor dat jouw order van bestelling tot levering vlotjes loopt.

Wil je graag een andere maat? Komt eraan! Wil je dat ene oogverblindende kleedje liefst nog geleverd krijgen vóór het feestje van zaterdag? Kelly en co doen er alles aan om het tijdig bij jou te krijgen. Is jouw droomjas nog maar in één winkel te vinden? Ons logistieke team verzet hemel en aarde om ze voor jou te pakken te krijgen.

Geen moeite is hen te veel, geen opdracht te zwaar!

Team PointCarré e-shop
At your service!