Gilets

Gilets voor dames

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN POINTCARRE-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.82 (MAA-ZON) of via CHAT

Gilets voor dames online bestellen

Een tijdloze gilet is het perfecte extra laagje om je warm te houden. Bij PointCarré vind je een ruim assortiment van pullovers voor de finishing touch van jouw outfit. Ontdek ons aanbod en kies je favoriete gilet uit het ruime aanbod van modellen, materialen, kleuren en merken.

Koop damesgilets bij PointCarré

Deze lente en zomer is een cardigan het onmisbare kledingstuk voor elke vrouw om warm te hebben tijdens de lente-avonden, en trendy te zijn. Dit herfst/winterseizoen vinden we zowel lange als korte gilets in de rekken. Je kan jouw cardigan combineren met een jeansbroekroksalopette of zelfs een jurk. Het maakt jouw look compleet… en is lekker warm! Draag hem over een T-shirtblouse of hemd voor een elegante en cosy uitstraling.

Een zeer vrouwelijk kledingstuk

Een gilet past altijd bij je outfit! Het voegt een casual touch toe aan een chique outfit, terwijl het je dagelijkse outfit net dat tikkeltje extra geeft. Als je eerder klein van gestalte bent, geef je de voorkeur best aan een korte gilet. Kies in ieder geval geen lange gilet, want zo wordt je silhouet verkleind. Als je eerder groot bent, kan je wel zeer lange modellen dragen die je een mooi silhouet bezorgen. Kies deze lente en zomer voor een originele print en vooral voor kleur! Kies roze, rode, groene of oranje vesten. Durf jij kleuren te mixen in je outfit? Een oranje vest met een groene broek, bijvoorbeeld, is precies wat je dit seizoen nodig hebt! 

Kies deze lente en zomer voor een originele print en vooral voor kleur! Kies roze, rode, groene of oranje vesten. Durf jij kleuren te mixen in je outfit? Als je een neutraler en draagbaarder gilet wilt, houden we deze zomer van zwart, wit of beige omdat het goed combineert met zachte pasteltinten.

Gilets voor elke stijl

Door je outfit te matchen met de juiste vest, kan je een elegante en toch comfortabele outfit creëren. Dit kledingstuk is zowel praktisch als comfortabel, en beschikbaar in zeer elegante stijlen die een extra touch aan jouw outfits geven. Het geeft een op en top vrouwelijke uitstraling aan elke outfit!

Een grote keuze aan merken bij PointCarré

Bij PointCarré kan je kiezen uit een breed assortiment aan gilets in verschillende stijlen. Je shopt steeds uitstekende kwaliteit dankzij onze merken zoals Morgan De ToiStreet OneMango en vele andere. Ontdek onze merken in onze winkels en op onze webshop!