Hoodies & Sweaters

Hoodies & Sweaters voor dames

Een sweater kan niet ontbreken in je garderobe. De sweater geeft je een sportieve en toch elegante look. Plus, het houdt je lekker warm en zijn super trendy en comfortabel! De perfecte combo! Wij zijn alvast grote fans van logo sweatshirts van Tommy Hilfiger, Superdry of Levi's.

Shop damessweaters bij PointCarré

Sweaters worden zeer gewaardeerd om hun nonchalante look en hun allround comfort. Hoodies zijn zo een essentieel onderdeel geworden van de garderobe van elke vrouw. Terwijl sommige dames ze alleen maar dragen om thuis te ontspannen of om naar de sportschool te gaan, zijn sweaters ook een modieuzer onderdeel van onze garderobe geworden. Sweatshirts zijn nu verkrijgbaar in vrouwelijke modellen, in verschillende materialen en zijn altijd erg trendy.

Oneindige variaties met jouw favoriete sweater

Je kan zowel 's avonds als overdag een hoodie dragen. Afhankelijk van de stijl en het materiaal biedt de sweater talloze mogelijkheden op het gebied van stijl. In het ruime assortiment van onze merken zal je sowieso een sweater vinden die bij jouw stijl past: met een logo, een originele snit, of een een felle kleur die indruk maakt. Als je broek of rok al een statement piece is in een felle kleur, kan je deze combineren met een effen sweater in pastelkleur of in het zwart.

Een grote keuze aan merken bij PointCarré

Bij PointCarré kan je kiezen uit een breed assortiment aan sweaters in verschillende stijlen. Je shopt steeds uitstekende kwaliteit dankzij onze merken zoals Nafnaf, Tommy Hilfiger en vele andere. Ontdek onze merken in onze winkels en op onze webshop!