Jassen

Jassen voor heren

Een jas is het perfecte kledingstuk om je outfit af te maken en je eigen stijl te creëren. Chique en elegante jassen, regenjassen, leren jassen, jeansvesten of bombers, ... Welk type jas uit het PointCarré assortiment kies jij om je outfits af te werken?

Shop jassen en vesten voor mannen bij Point Carré

Het is niet omdat het lente of zomer is dat je je jasje in je kleerkast kunt achterlaten! Omdat elke jas zijn eigen doel en stijl heeft, zijn jassen en mantels een essentieel onderdeel van de mannengarderobe. En het is aangeraden om er meerdere te hebben, afhankelijk van de stijl die bij je past en het weer buiten. Wil je een stoere look, kies dan voor een lederen jas. Maar als je de voorkeur geeft aan een casual look, is een jeansvest het perfecte stuk. Vergeet niet een regenjas in huis te hebben, erg handig bij het typische Belgische weer. Qua kleuren kiezen we graag voor neutrale kleuren zoals beige in zijn verschillende tinten, maar ook blauw en olijfgroen kunnen dit seizoen zeker. Wil je een kleur dat wat meer in het oog springt? Dan zijn roze of oranje de perfecte kleuren voor jou.

Een ruime keuze aan merken bij PointCarré

Bij de keuze van zowel een jas of een mantel kan men zich het beste richten op de kwaliteit. Alles moet perfect zijn, want het is een belangrijk stuk van je outfit: materiaal, kleur, model, details, mouwlengte... Bij PointCarré vind je jouw favoriete merken zoals Tommy Hilfiger, G-star RAWPetrolGuess en Garcia. Je kan deze selectie vinden in onze winkels of in onze e-shop.