Truien

Truien voor heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN POINTCARRE-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.82 (MAA-ZON) of via CHAT

Herentruien

Op de webshop van PointCarré vind je een ruim assortiment aan heren truien van bekende merken zoals Tom Tailor, Superdry en vele andere. Van klassieke truien en pullovers tot trendy sportkledingmerken, je vindt vast en zeker de trui die bij jou past.

Shop truien voor mannen bij PointCarré

De trui is een essentieel onderdeel van de outfit en een basic voor ieders garderobe. We kunnen alvast niet wachten op het koudere weer om onze warmste en zachtste truien uit de kast te halen! Keuze genoeg om te combineren met andere bovenstuks: zoals een t-shirt, een polo of een hemd. Als je een van de laatste twee kiest, zorg er dan voor dat de kraag netjes boven je trui uit kan komen.

Een trui geeft je look persoonlijkheid

Je kan kiezen voor een basic trui of een geklede trui. Als je de voorkeur geeft aan klassieke truien, ga dan voor de trendkleuren van dit seizoen: beige, olijfgroen of blauw. Als je een meer orginele en kleurrijke trui wilt, kun je kiezen voor een pastel-, oranje of roze trui.

Een ruime keuze aan merken bij PointCarré

Het is belangrijk dat je trui warm en comfortabel is, maar dit natuurlijk met een stijlvolle trui. Bij PointCarré hebben we truien geselecteerd van prachtige merken zoals Jack & JonesTommy Hilfiger, Boss Orange, Superdry en vele andere. Kom en ontdek het aanbod in onze online shop of in de winkel