Broeken & Chino's

Broeken & Chino's voor heren

Op de webshop van PointCarré vind je een ruime keuze aan herenbroeken. Van kostuumbroeken en chino's voor al je professionele looks tot trendy gekleurde broeken en joggings voor in je vrije tijd.

Shop je nieuwe broek bij PointCarré

Mannenbroeken zijn een belangrijk onderdeel van elke outfit. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en modellen die passen bij elke man en zijn figuur: skinny, chino, cargo, jogging... Elk item heeft zijn eigen stijl. Zo is de cargobroek eerder geschikt voor een urban stijl en sportiever, terwijl de chino in combinatie met een mooi hemd, je een eigentijdse uitstraling geeft die ideaal is voor het werk. De joggingbroek is dan weer perfect om thuis te ontspannen, maar heeft ook hippere variaties die je ook buiten kunt dragen.

Broeken in klassieke kleuren, meer trendy dan ooit

Kies dit seizoen voor een gekleurde broek, olijfgroen, blauw of beige bijvoorbeeld. Combineer ze met een t-shirt of hemd, afhankelijk van de stijl die je wilt neerzetten. En aangezien het fris kan worden, vergeet je best niet een trui of een hemd in natuurlijke kleuren te kiezen om je look af te werken. Als je durft, zijn pastelkleurige broeken ook supertrendy!

Een ruime keuze aan merken bij PointCarré

Bij PointCarré weten we hoe belangrijk het is om een broek te hebben met een mooie pasvorm die je postuur verbetert. Daarom vind je bij ons jouw favoriete merken als Tommy Hilfiger, Delahaye, Jack & Jones en vele anderen. Wacht niet langer om je favoriete broek te kiezen en shop ze in onze winkels of in onze e-shop.