RETOUR & OMRUILEN

Hoe krijg ik mijn retour terugbetaald?

Je krijgt het aankoopbedrag terug via dezelfde weg als de originele betaling. Het aankoopbedrag staat binnen vijf werkdagen op jouw bankrekening.

Hebben jullie de artikelen die ik heb teruggezonden goed ontvangen?

Zodra we jouw teruggezonden artikelen ontvangen hebben, brengen we je daarvan per e-mail op de hoogte.

Mag ik soldenartikelen ook gratis retour sturen?

Ja hoor, ook soldenartikelen mag je bij PointCarré probleemloos retourneren. Zolang je de retourvoorwaarden respecteert, zorgen we er voor!

Wat zijn de retourvoorwaarden voor artikelen die ik terugzend?

Stuur retourartikelen binnen 30 dagen na ontvangst terug via Bpost of in een PointCarré winkel. Retourartikelen zijn altijd ongedragen en onberispelijk schoon. Retourartikelen hebben steeds hun originele labels. Stop retourartikelen altijd in de originele verpakking.

Naar welk adres stuur ik mijn pakje retour?

Stuur je een pakje retour vanuit België? Gebruik dan het retourlabel uit je pakje voor een gratis terugzending.

Kan ik een bewijsje krijgen bij afgifte van mijn retour?

Ja hoor, uiteraard.

Kan ik een artikel omruilen?

Was het wel liefde op het eerste gezicht, maar helaas niet jouw maatje? Geen probleem. Stuur het artikel retour en we betalen je het artikel terug. Plaats zelf een nieuwe bestelling met de juiste maat of kleur.

Kan ik een artikel terugsturen?

Zijn één of meerdere artikelen uit jouw bestelling niet jouw cup of tea? Geen probleem. Stuur het artikel retour en we betalen je het artikel terug.

Mag ik artikelen die ik gekocht heb met een cadeaubon ook retourneren?

Ja. Ook artikelen die je gekocht hebt met een cadeaubon kan je zonder problemen retourneren. Dat kan volgens identiek dezelfde procedure als elke andere aankoop. Je ontvangt een terugbetaling in de vorm van een nieuwe cadeaubon.

Is retourneren altijd gratis?

Een artikel terugzenden vanuit België en Frankrijk kan bij PointCarré 100% gratis.

Kan ik een donatie terugbetaald krijgen?

Hartelijk dank voor jouw donatie aan Think Pink, een organisatie die ons nauw aan het hart ligt! Jouw bijdrage gaat integraal naar Think Pink. Dankzij jouw donatie steun je de acties van Think Pink in strijd tegen borstkanker. Helaas kunnen wij geen donaties terugbetalen. Heb je deze donatie aan jouw winkelwagentje toegevoegd om van een korting te profiteren, maar heb je het artikel nadien teruggestuurd? Wij betalen uiteraard het geretourneerde artikel terug, maar het is niet mogelijk om jouw schenking terug te betalen.